З'їзд БПП: кандидатура лідера партії не обговорювалася

Читать на русском
В ході закритого з'їзду партії Блок Петра Порошенко прийняв рішення про участь на виборах в об'єднані територіальні громади.

Сьогодні на з'їзді «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» питання обрання лідера партії не обговорювалося.

Про це повідомив керівник секретаріату партії БПП, народний депутат Максим Саврасов, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні на з'їзді не обговорювалося питання щодо керівника партії. Ми думаємо обговорити це питання на одному з наступних з'їздів», - сказав Саврасов.

Він зазначив, що для з'їзду, на якому буде обговорюватися питання обрання керівника політсили, буде орендовано більше приміщення і туди запросять журналістів.

Глава фракції «БПП» говорить те, що дозволяє йому залишатися на посаді – експертПолітолог проаналізував заяву глави парламентської фракції «БПП» про те, що чинний Президент Петро Порошенко піде на другий термін.

За словами Саврасова, з'їзд прийняв рішення про участь у виборах в об'єднані територіальні громади місцевих організацій партії, які пройдуть 4 грудня, а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 11 і 18 грудня.

В суботу з'їзд БПП проходив в закритому режимі, без представників преси.

Як раніше повідомлялося, в серпні 2015 року з'їзд делегатів партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» обрала керівником політичної сили колишнього лідера партії «УДАР», мера Києва Віталія Кличка.

Нагадаємо, 26 травня 2016 року Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії БПП.

3 червня Президент Петро Порошенко заявив, що партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» розглядає кілька кандидатур на посаду нового керівника політичної сили.

Нагадаємо, раніше заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенко» Олексій Гончаренко заявив про готовність його політичної сили підтримати проект закону про державний бюджет на 2017 рік у першому читанні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: