Карта АТО: ситуація на сході України на 28 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 28 жовтня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Напрями:

На Маріупольському напрямку зафіксовано 34 провокації проти сил АТО. Бойовики здійснили обстріли підрозділів Збройних Сил України з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї у Гранітному та Талаківці, а районах Тарамчука, Павлополя, Новотроїцького та Славного ворог застосував міномети калібрів 82 мм та 120 мм. По захисниках Мар’їнки, Красногорівки та Широкіного окупанти вели вогонь з озброєння БМП, мінометів обох калібрів, кулеметів та гранатометів, а у Водяному – зі ствольної артилерії 152 калібру та мінометів калібру 120 мм.

На Донецькому напрямку ворог 17 разів порушував режим тиші. Під час провокацій українських захисників у Зайцевому, Опитному, Майорську та неподалік шахти Бутівка противник використовував кулемети, гранатомети, міномети різних калібрів, а в районі Авдіївки – зброю усіх калібрів, зокрема, артилерію 152 мм.

На Луганському напрямку окупанти 3 рази стріляли по українських захисниках. Поблизу Новоолександрівки та на околиці Станиці Луганської в черговий раз застосовувалась стрілецька зброя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: