Клінтон випереджає Трампа на 12% – соцопитування

Читать на русском
Клінтон випереджає Трампа на 12 відсотків згідно із загальнонаціональним соціологічним дослідженням.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає свого основного суперника Дональда Трампа на 12%.

Про це свідчать результати дослідження, що проводилося компанією Langer Research Associates на замовлення телеканалу ABC News, оприлюднені в неділю, передає «Слово і Діло».

«Клінтон випереджає Трампа на 12 процентних пунктів серед потенційних виборців із результатом 50% проти 38% згідно із загальнонаціональним соціологічним дослідженням. Це її найвищий рівень підтримки, а також його найнижча планка станом на сьогодні», – йдеться в повідомленні.

Трамп проти Клінтон: вибори меншого зла в Америці. Оцінка експертаПолітолог проаналізував хід виборів у США та розповів про особливості американського виборчого процесу.

Лібертаріанець Гері Джонсон має 5% підтримки, представниця Партії зелених Джилл Стейн – 2%.

Опитування також свідчить, що ймовірні виборці переважною більшістю – 69% проти 24% – засуджують відповідь Трампа на питання про ставлення до жінок. 59%, крім того, не згодні із заявою Трампа про те, що вибори сфальсифіковані на користь Клінтон.

Понад 65% опитаних не схвалюють відмову Трампа визнати результати виборів, якщо переможе Клінтон.

Зазначимо, що президентські вибори в США відбудуться 8 листопада.

Нагадаємо, на третіх, фінальних дебатах перед виборами американські телеглядачі надали перевагу кандидату в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Також 43% американців вважають, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має вийти з президентських перегонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: