Понад 40% американців хочуть, щоб Трамп вийшов із президентської гонки

Читать на русском
Менше половини, а саме 43 відсотки американців вважають, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має вийти з президентської гонки.
Дональд ТрампФото з відкритих джерел

43% американців вважають, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має вийти з президентської гонки.

Відповідне опитування провели ABC News спільно з партнерами в РСР, передає «Слово і Діло».

Респонденти вважають, що Трамп має вийти з президентської гонки після оприлюднення журналістами розмови 2005 року, де він розповідає про домагання до жінок.

Юристи республіканців шукають можливості зняття кандидатури Трампа з виборівУ США юристи Національного комітету Республіканської партії вивчають питання на предмет правових норм для заміни Дональда Трампа іншим кандидатом в президенти.

Однак більшість опитаних (57%) вважають, що Трамп має залишитися в президентській гонці.

Що стосується впливу вульгарних коментарів Трампа в оприлюдненому відео, то 53% сказали, що тепер вони навряд чи кинуть бюлетень за Трампа, а 46% – що запис виступу номінанта не має жодного значення.

Нагадаємо, в другому турі передвиборчих дебатів між Трампом та його суперницею від Демократичної партії Гілларі Клінтон американці знову підтримали Клінтон. За неї проголосували 57% опитаних, а за Трампа – 34%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: