Опозиціонери Бойко та Скорик так і не внесли до Ради альтернативний проект Бюджету

Читать на русском
Представники Опозиційного блоку Юрій Бойко та Микола Скорик не виконали обіцянки про реєстрацію в парламенті власних проектів Бюджету на 2017 рік.
Юрій БойкоФото: www.sq.com.ua

Народні депутати Юрій Бойко та Микола Скорик, що представляють у парламенті фракцію «Опозиційного блоку», не виконали свої обіцянки про реєстрацію в Раді альтернативного проекту Державного бюджету України на 2017 рік.

Зокрема, Бойко обіцяв зробити це ще до 1 жовтня поточного року. За його словами, запропонований урядом бюджетний законопроект призведе до погіршення показників життя українців.

Юрій БойкоНародний депутат України
Бойко заявив, що «Опоблок» надішле до Кабміну свій варіант бюджету на 2017 рікСказано 23 вересня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Його колега по фракції Скорик зазначеним терміном себе не обмежував, але запевнив, що обов'язково подасть власний проект Бюджету, а також – що «Опоблок» голосувати за законопроект №5000 не буде.

На цю мить минув уже майже місяць із моменту, коли мала бути виконана обіцянка Бойка, та з моменту, коли була зареєстрована обіцянка Скорика, а обіцяного законопроекту в апараті Ради так і не отримали.

Варто відзначити, що 3 жовтня Бойко запропонував внести правки до проекту Бюджету, які, за його словами, дозволять збільшити його дохідну частину на 80 млрд грн, і вони були направлені на розгляд до профільного комітету.

Водночас в обіцянках обох нардепів-опозиціонерів ідеться про окремий проект Державного бюджету, а не про зміни до урядового документа. Тож обидві обіцянки отримали статус невиконаних.

Наразі в досьє Юрія Бойка 30 виконаних обіцянок проти 70 невиконаних. Микола Скорик виконав лише 14 власних обіцянок, при тому, що 10 – провалив. Дізнатися, як працюють інші парламентарі, можна на сайті «Слова і Діла» в розділі «Верховна Рада».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: