Клінтон випереджає Трампа в передвиборчих перегонах на 14% – Business Insider

Читать на русском
Рейтинг кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає рейтинг її опонента-республіканця Дональда Трампа на 14%.

Рейтинг кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон станом на понеділок, 10 вересня, випереджає рейтинг її опонента-республіканця Дональда Трампа на 14%.

Про це пише Business Insider з посиланням на опитування, проведене за замовленням телеканалу NBC і видання Wall Street Journal, передає «Слово і Діло».

Збір відповідей виборців був проведений 8-9 жовтня.

Трамп проти Клінтон: українці відреагували на теледебати кандидатів у президенти СШАУкраїнці в соціальних мережах коментують перший раунд теледебатів між кандидатами у президенти Сполучених Штатів Трампом і Клінтон.

Свою підтримку Клінтон висловили 52% учасників опитування, а 38% відповіли, що збираються голосувати за Дональда Трампа.

Видання припускає, що на результати міг вплинути скандал, який розгорівся навколо кандидата-республіканця після публікації таємно записаного на плівку розмови, в якому він грубо висловлювався про жінок та давав співрозмовнику сексистські «поради» щодо того, як з ними поводитися.

Трамп вибачився за свої слова, але, схоже, це не виправило ситуацію. Між тим, телеканал CNN повідомив, що Клінтон вдруге виграла дебати з Трампом.

Її вибрали 57% телеглядачів, а кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа – 34%.

Як повідомлялося, на перших передвиборних дебатах у США також перемогла Клінтон.

Зокрема, Клінтон присудили перемогу 62% телеглядачів, в той час як кандидата від Республіканської партії США Дональда Трампа підтримали лише 27%.

Нагадаємо, що 43% американців вважають, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має вийти з президентської гонки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: