Стало відомо, коли «нормандці» узгодять «дорожню карту» для Донбасу

Читать на русском
Орієнтовно документ дорожньої карти з врегулювання конфлікту на Донбасі може бути узгоджений до кінця поточного року.

Лідери країн «нормандської четвірки», скоріш за все, узгодять «дорожню карту» політичного врегулювання на сході України до кінця року.

Про це повідомило російському «Інтерфаксу» джерело в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу, передає «Слово і Діло».

«З початку 2017 року може початися його пряма реалізація», – сказало джерело.

За його словами, учасники «нормандського формату» подадуть свої пропозиції в частині «дорожньої карти» до кінця листопада. Потім заплановано обговорення спочатку в «нормандському форматі», а після цього проект документа буде винесений на Контактну групу.

Доля Донбасу: чому поліцейська місія ОБСЄ приречена на провал – експертДиректор Інституту зовнішньої політики пояснив, чому введення поліцейської місії ОБСЄ на Донбас неможливе.

Як повідомлялося раніше, учасники «нормандської четвірки» в рамках берлінської зустрічі домовилися про введення на Донбас поліцейської місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Другий президент України Леонід Кучма заявив, що відсутність спільної заяви лідерів «нормандської четвірки» показує, що загальна думка ще не досягнута.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: