Луценко оформив будинок на підставну особу – Лещенко

Читать на русском
Народний депутат Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко стверджує, що генеральний прокурор України Юрій Луценко оформлював своє майно на підставних осіб.
Сергій ЛещенкоФото з відкритих джерел

Народний депутат «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко стверджує, що генеральний прокурор України Юрій Луценко оформлював своє майно на підставних осіб.

Про це нардеп розповів в ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

Луценко та Аваков відмовились дискутувати з Лещенком про корупціюГенеральний прокурор України Юрій Луценко не захотів брати участь в панелі Боротьба з корупцією на зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії, оскільки в події братиме участь нардеп Сергій Лещенко.

«Чинний генпрокурор – у нього оформлено все на бухгалтерку його дружини, власник величезного будинку в центрі міста», – стверджує Лещенко, підтвердивши, що має на увазі Юрія Луценка.

Нардеп додав, що подібних прикладів багато, коли майно оформлюється усе на підставних осіб.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метра у новобудові в центрі Києва. Він заявив, що гроші на квартиру йому позичили. НАБУ провело перевірку законності придбання квартири нардепом, у результаті знайшли адміністративні порушення у покупці квартири.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: