У Корбана пройшли обшуки

Читать на русском
У екс-лідера партії УКРОП Геннадія Корбана відбулися обшуки у нього в Дніпрі співробітниками силових відомств.
Геннадій КорбанФото: glavcom.ua

У екс-лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана провели обшуки у нього в Дніпрі співробітниками силових відомств.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні вранці у мене і у моїх соратників у Дніпрі знову щось шукають. Прокурори і співробітники Альфи з Києва. Навіть бронетранспортер знову підкотили. Як і в минулому, засоби не виправдали мети. Очікувано нічого не знайшли, крім дитячих комп'ютерів», – написав Корбан.

Він припускає, що обшуки можуть бути пов'язані з сьогоднішніми подіями в міськраді Дніпра.

У Кернеса провели понад 120 обшуків – ЛуценкоУ Харкові в приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу, провели понад 120 обшуків. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

«За дивним збігом обставин усі ці події співпали зі спробою перевороту в міській раді. І навіть колишній заступник мера Філатова, пан Погребов, раптом заявив, що мер дослухається до людей, «які щойно повернулися з місць не таких віддалених». Це про мене чи що?», – написав Корбан.

Крім того, мер Дніпра Борис Філатов заявив про спроби зірвати сесію міськради, оскільки повним складом не прийшли депутати від «Опозиційного блоку» і «Громадянської сили».

Нагадаємо, раніше лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявляв, що Корбана звільнили з в'язниці, тому що він визнав свою провину та уклав угоду з прокуратурою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: