Попри обіцянку Деканоїдзе, стратегія розвитку Нацполіції не розроблена

Читать на русском
Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе не посприяла створенню стратегії розвитку відомства, яка повинна була бути представлена ​​у вересні.
Хатія Деканоїдзе

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе не виконала обіцянку про створення у вересні 2016 року стратегії розвитку відомства.

Відповідне зобов'язання керівника Нацполіції «Слово і Діло» зафіксувало в середині серпня.

Згідно з листом Міністерства внутрішніх справ від 13 жовтня, у Нацполіції створено робочу групу з підготовки концепції структурної і функціональної перебудови органів і підрозділів відомства на 2016-2020 роки та впровадженні найближчих кроків реформування поліції. Зараз відповідною робочою групою здійснюється обговорення та доопрацювання проекту Концепції.

Таким чином, Хатія Деканоїдзе провалила свою обіцянку.

Нагадаємо, 19 серпня глава Нацполіціі заявила, що загальна стратегія розвитку органу до 2020 року буде готова на початку вересня 2016 року, після чого почнеться реформа слідчо-оперативних груп в Україні.

Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 23 обіцянки, які дала Хатія Деканоїдзе. З них: 11 – виконані, ще 7 – перебувають у процесі виконання, а 5 – не виконані. Рівень її відповідальності – 48%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: