Кримські офіси Приватбанку продадуть з молотка

Читать на русском
Окупаційна влада Криму вирішила продати офіси Приватбанку для компенсації втрат кримським влкладникам банку.

Окупаційна влада Криму планує продати офіси Приватбанку, а також ряд іншого нерухомого майна, яке пов'язане з акціонерами банку.

Про це повідомила прес-служба «Державної ради» Криму, передає «Слово і Діло».

«Комітет державної ради республіки Крим майнових і земельних відносин» погодила продаж ряду об'єктів нерухомості, які належать Приватбанку», – йдеться в тексті повідомлення.

На продаж також будуть виставлені бази відпочинку «Прибій» і дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Восход» в смт Коктебель, а також бази відпочинку «Хвиля» в селі Мар'їно Чорноморського району. Їх вартість оцінюється в 68 млн руб.

Гроші, які окупантам вдасться виручити від продажу майна, планують направити в дохід бюджету Криму нібито для виплати компенсації вкладникам українських банків.

Крім того, на продаж виставлять нежитлові приміщення і квартири, які належать Приватбанку, які використовувалися в якості банківських відділень в Сімферополі, Саках, Армянську, Феодосії та Кіровському районі.

Нагадаємо, що в 2014 році самопроголошений парламент окупованого Криму вирішив націоналізувати ще 65 гектарів землі олігарха і голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського.

Раніше самопроголошений парламент окупованого Криму прийняв рішення націоналізувати майно Ігоря Коломойського в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: