Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять обговорять відведення військ на Донбасі

Читать на русском
В ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу гості та експерти обговорять процес відведення військ та долю населення, яке опиниться на нейтральній території.
Ведучі ток-шоу Наталія Мосейчук і Сергій Іванов

Сьогодні, 13 жовтня о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» гості та експерти обговорять процес відведення військ та долю населення, яке опиниться на цих нейтральних територіях.

Тема випуску – «Сіра зона».

У програмі, обговорять «гарячу» тему тижня - відведення військ і озброєння в трьох зонах на лінії розмежування - в Станиці Луганській, Золотому і Петровському.

Гості та експерти програми «Право на владу» проаналізують що чекатиме на місцевих жителів коли там виникне так звана «сіра зона», чи планується державна допомога та до яких наслідків це може призвести.

Крім того, учасники ток-шоу обговорять рішення ПАРЄ про виведення російських військ з Донбасу - чи насправді воно буде виконуватись, і що саме потрібно зробити, аби врешті зрушити ситуацію з мертвої точки.

Ще одним важливим питанням для обговорення стануть нещодавні висловлення європейських високопосадовців щодо виконання мінських угод про проведення виборів на Донбасі – що насправді означають ці заяви, та чим загрожує така позиція для України.

Про це та інше в студії програми говоритимуть: Георгій Тука, заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Антон Геращенко, народний депутат, «Народний фронт», Ігор Луценко, народний депутат від партії «Батьківщіна».

Та експерти: Богдан Яременко, голова правління фонду «Майдан закордонних справ» і відомий військовий журналіст Юрій Бутусов.

На прямому включенні до обговорення долучяться: Юрій Золкін голова райдержайдміністрації Станиці Луганської, Павло Жебрівський голова Донецької обласної ВЦА та Олена Сотник народний депутат від, «Об’єднання «Самопоміч» (з ПАРЄ)

Нагадаємо, що ведучими ток-шоу «Право на владу» стали Наталія Мосейчук добре відома телеглядачам, як незмінна ведуча ТСН та журналіст і блогер Сергій Іванов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: