Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять запровадження візового режиму з Росією

Читать на русском
Сьогодні в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу гості та експерти обговорять переваги та ймовірні ризики введення візового режиму з Росією.

Сьогодні, 6 жовтня, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять переваги та ймовірні ризики введення візового режиму з Росією.

Про необхідність запровадження візового режиму з РФ депутати заговорили після незаконного затримання українського журналіста Романа Сущенка в Москві.

У Міністерстві закордонних справ закликали українців не їхати до Росії й навіть не перетинати кордон з країною-агресором транзитом.

Експерти та гості програми проаналізують, чи стане введення візового режиму ефективним рішенням та контролем кордону з РФ, чи навпаки, це рішення спричинить тиск зі сторони Росії.

Крім того, учасники ток-шоу обговорять результати нещодавнього візиту помічника Держсекретаря США Вікторії Нуланд до Москви, де були обговорені подальші кроки щодо імплементації мінських угод, а також хто тисне на Україну і якою буде наша позиція.

Сьогодні до студії програми завітають: Павло Клімкін, міністр закордонних справ України, Олексій Гончаренко, нардеп від БПП, Ігор Гузь, нардеп від фракції «Народний фронт», заступник голови комітету у закордонних справах, Юрій Павленко, нардеп від партії «Опозиційний блок», Тарас Батенко, нардеп, міжфракційне об’єднання УКРОП.

До обговорення також долучаться експерти: науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва Олександр Сушко, головний редактор сайту realist.online, журналіст «Економічної правди» Сергій Лямець та фронтмен гурту Kozak System Іван Леньо.

Нагадаємо, що глядачі в студії разом з експертами можуть реагувати на обговорення в студії, голосуючи і відповідаючи на запитання, поставленні на початку програми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: