Суд змінив запобіжний захід комуністці Александровській

Читать на русском
Апеляційний суд Харківської області переглянув рішення про запобіжний захід колишньому нардепу від КПУ Аллі Александровській.
Алла Александровська

Апеляційний суд Харківської області змінив запобіжний захід затриманій колишній народної депутатці від Комуністичної партії України Аллі Александровській.

Її звільнили з-під варти під домашній арешт з електронним браслетом, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Украна».

«Суд змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета. Алла Олександрівна була звільнена з-під варти в залі суду», – заявив адвокат підзахисної Олександр Пастернак.

За його словами, мотиви цього рішення поки невідомі. Він додав, що мотивувальна частина буде оприлюднена протягом 5 днів.

Нагадаємо, раніше народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко заявив, що затримання колишнього першого секретаря Харківського обкому КПУ Алли Александровської може стати початком повномасштабної боротьби з Віктором Медведчуком.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: