На маршруті, де завтра пройде Марш патріотів, виявлено схрон боєприпасів – Шкіряк

Читать на русском
В центрі Києва, в нежитловому приміщенні на вул.Грушевського, співробітниками ГУ Нацполіціі міста Києва та СБУ виявлено склад з боєприпасами.
Фото з Facebook Зоряна Шкіряка

В центрі столиці, в нежитловому приміщенні на вулиці Грушевського, співробітниками ГУ Нацполіціі міста Києва та СБУ виявлено склад з боєприпасами.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає «Слово і Діло».

На місці виявили, 5 бойових гранат РГД і Ф-1,1,5 кг тротилу й кілька сотень патронів.

День захисника України: чому 14 жовтня – особлива дата для українців14 жовтня у українців є щонайменше чотири приводи для святкування: День захисника України, День українського козацтва, День створення УПА та свято Покрови.

«Ймовірно, антидержавну криваву диверсію з боку ворожих сил (російських спецслужб) планували здійснити під час маршу патріотів, присвяченому Дню Покрови Пресвятої Богородиці та Дню захисника України. Схрон терористів був розташований на маршруті запланованої урочистої ходи. Наразі тривають слідчо-оперативні дії, з'ясовуються всі обставини», – написав Шкіряк.

Попри всі намагання російських спецслужб та внутрішніх деструктивних сил зіпсувати наше свято, їм нічого не вдасться, зазначив радник міністра.

Всі урочисті заходи відбудуться за планом, згідно із заявками поданих організаторами.

Підрозділи МВС, Нацполіція, Національна гвардія та СБУ перебуватимуть у стані підвищеної готовності й негайно відреагують на будь-які виклики.

Раніше повідомлялося, що російське окупаційне командування використовує східні території України як полігон для утилізації артилерійських боєприпасів, у яких закінчився термін придатності застосування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: