Бойовики випустили на маріупольському напрямку 380 снарядів – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконні збройних формувань продовжують ескалацію конфлікту на Донбасі, використовуючи заборонені артилерію та міномети.

Російсько-окупаційні війська з мінометів калібру 120 мм і 122-мм артилерії обстріляли позиції Збройних сил України поблизу Водяного та Широкиного, випустивши на маріупольському напрямку 380 снарядів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«На маріупольському напрямку зафіксовано 20 обстрілів. У районах Талаківки та Новотроїцького противник вів вогонь із мінометів калібру 120 мм, а поблизу Водяного й Широкиного, крім мінометів, БМП, зенітних установок та стрілецької зброї противник застосував ствольну артилерію калібру 122 мм. Загалом по українських позиціях було випущено 380 снарядів», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти з БТРів, кулеметів і гранатометів різних систем обстріляли укріплення ЗСУ в Новоолександрівці, а в Новозванівці – з мінометів 82-го калібру. Також у районах Луганського та Новгородського ворог вів вогонь із кулеметів.

Речник АТО Віктор Шубец. Дайджест подій 13.10.2016 ранокВійськове телебачення України

Нагадаємо, раніше бойовики також інтенсивно вели активну діяльність на маріупольському напрямку, в тому числі обстрілюючи з артилерії Водяне та Широкине.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: