ЄС проявляє все більше егоїзму, не пов'язаного з українськими інтересами – експерт

Читать на русском
ЄС переслідує власні егоїстичні інтереси. Ці інтереси не пов'язані з українськими питаннями.

В Європейському Союзі з'являється все більше егоїстичних інтересів, які не пов'язані ані з українськими інтересами, ані з європейським майбутнім України.

Таку думку висловив політичний експерт Віталій Кулик у програмі «Про політику» із Сергієм Руденком у прямому ефірі «Еспресо.TV», передає «Слово і Діло».

«З нами постійно експериментують і нам постійно нав'язують позиції, наприклад, у вирішенні конфлікту на Донбасі. В ЄС є власна егоїстична політика та інтереси. Ці інтереси не пов'язані з українськими інтересами. Є лише кілька точок, які нас об'єднують», – вважає експерт.

На його думку, це позначилося на кількості людей в Україні, які позитивно ставляться до ЄС, в бік зменшення порівняно з 2013 роком.

На одній із ділянок на Донбасі почалося відвення військ – ЖебрівськийТериторія продовжує залишатися під контролем української влади, під наглядом наших розвідників та ОБСЄ.

Також він розповів, як під час візиту в Краматорськ і Слов'янськ міністри закордонних справ Німеччини й Франції заявили, що українцям потрібно навчитися спільного життя з «русским миром».

Як повідомлялося раніше, завдання України зараз – не робити нічого з того, про що домовляються, оскільки це все примирення на умовах Путіна.

Нагадаємо, США намагаються вирішити конфлікт на сході України, застосувавши ті ж методи, які свого часу були використані в Югославії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: