Клінтон випереджає Трампа на 5%

Читать на русском
Гілларі Клінтон вдалося значно зміцнити передвиборчі позиції серед чоловіків, більшість з яких ще нещодавно надавали перевагу Трампу.

Після перших теледебатів кандидату в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон вдалося зберегти розрив зі своїм суперником від Республіканської партії Дональдом Трампом у 5%.

Про це свідчать дані опитування, проведеного CNN/ORC, передає «Слово і Діло».

За Клінтон готові віддати голоси 47% опитаних, за Трампа – 42%. Ще 7% готові підтримати кандидата-либертаріанця Гері Джонсона й 2% – кандидата від Партії зелених Джилл Стайн.

Клінтон проти Трампа: перший раунд дебатів. Оцінки експертівПолітолог проаналізував результати теледебатів кандидатів у президенти США Гілларі Клінтон і Дональда Трампа.

Примітно, що Клінтон набрала значну кількість голосів чоловіків. Ще на початку вересня Трамп випереджав її в цій категорії на 22 пункти, однак тепер розрив скоротився до 5%.

Опитування проводилося з 28 вересня до 2 жовтня, було опитано 1335 потенційних виборців. Статистична похибка опитування становить 2,5%.

Відзначимо, що перші теледебати кандидатів у президенти США Гілларі Клінтон і Дональда Трампа, які відбулися 27 вересня, подивилися 84 мільйони американських глядачів.

Нагадаємо, що глядачі телеканалу CNN присудили перемогу в дебатах кандидату в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: