Бойовики так і не почали відводити підрозділи від Станиці Луганської – розвідка

Читать на русском
Відведення бойовиків від Станиці Луганської не проводилося, підрозділи російських окупаційних військ залишаються на місці.

На тимчасово окупованих територіях сходу України противник намагається затягнути реалізацію рамкової угоди. Зокрема, відведення підрозділів від Станиці Луганської так і не розпочалося.   Про це пише прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«Заходи з відведення сил у районі н. п. Станиця Луганська противником не проводилися. Передові підрозділи 11-го стрілецького батальйону 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ залишаються на позиціях у районі мосту через Сіверський Донець», – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося 9 жовтня, голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз виступив проти розведення військ у Станиці Луганській і заборонив відведення сил 9 жовтня.

Водночас заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука спростував інформацію про те, що розведення військ у Станиці Луганській не відбудеться, й заявив, що ситуація спокійна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: