Не витримав і дня. Княжицький голосував у Раді всупереч власній обіцянці

Читать на русском
Народний депутат продовжував брати участь у голосуваннях, навіть попри обіцянку цього не робити в зв’язку з відхиленням його законопроекту про заборону медіапродукції з Росії.
Микола КняжицькийФото: zik.ua

Народний депутат Микола Княжицький порушив обіцянку не брати участь у сесійних засіданнях парламенту, поки відхилений депутатами законопроект №4303 не буде повторно винесений на голосування.

Таку обіцянку він дав учора, 6 жовтня, після того, як проект закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження використання медійної продукції держави-агресора», що тричі виносився на голосування та кожного разу не добирав кілька голосів для ухвалення, був знятий із розгляду спікером Андрієм Парубієм, нагадує «Слово і Діло».

Однак того ж дня Рада голосувала низку інших законопроектів. До прикладу, о 14:10 відбулося голосування за проект закону №5067 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності». Нардеп Княжицький брав участь у цьому голосуванні, в зв’язку з чим «Слово і Діло» надало його обіцянці статус невиконаної.

Загалом у члена «Народного фронту» зафіксовано 17 обіцянок, 6 з яких він виконав, а 3 – провалив. У рейтингу відповідальності народних депутатів він посідає 131-е місце.

Нагадаємо, ще в червні минулого року В’ячеслав Кириленко пообіцяв ухвалити низку рішень щодо заборони російських мілітарних серіалів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: