Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Княжицький заявив, що не буде брати участь у засіданнях ВРУ, якщо провалений законопроект №4303 не буде повторно винесений на голосування

6 жовтня 2016 року народний депутат України Микола Княжицький заявив, що не буде відвідувати засідання ВРУ, якщо провалений законопроект №4303 не буде повторно винесений на голосування (відео:10:54). Зазначимо, що проект закону «Про внесення змін до деяких законів України стосовно обмеження використання медійної продукції держави-агресора» (прийнятий за основу) сьогодні 3 рази ставився на голосування спікером парламенту, та не набрав лише декількох голосів. Незважаючи на прохання депутата, законопроект таки було відхилено та знято з розгляду.
Не виконано
Сказано 6 жовтня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=nAQgpo_g6zQ
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=58529
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=9070

Результат

Незважаючи на свою обіцянку не брати участь у голосуванні, вже при розгляді наступних законодавчих ініціатив, Микола Княжицький підтримав проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності» №5067 (час голосування:14:10).

ВИСНОВОК: Микола Княжицький голосував за ті чи інші законодавчі ініціативи, попри те, що законопроект №4303 не було повторно винесено на голосування.