Росія порушила домовленості зі США щодо Сирії – Трамп

Читать на русском
Дональд Трамп вважає, що РФ винна в порушенні домовленості про перемир'я в Сирії. Крім того, він заявив, що в Москві не поважають американських лідерів.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що Росія порушила досягнуті домовленості зі США про перемир'я в Сирії.

«Росія порушила угоду, зараз вони стріляють, вони бомблять і все таке, це має бути припинено, й припинено швидко», – заявив він, виступаючи в Арізоні.

Також Трамп сказав, що російський лідер Володимир Путін «не має поваги» ані до президента США Барака Обами, ані до кандидата в президенти від Демократичної партії, екс-держсекретаря Гілларі Клінтон.

Вибори у США: чи зможе Клінтон позбавити Трампа шансів на перемогу?Екс-міністр закордонних справ України прокоментував риторику та результати першого раунду дебатів Гілларі Клінтон та Дональда Трампа.

Раніше, під час передвиборчої кампанії, Трамп заявляв, що Путін – більш сильний лідер, ніж Обама.

На початку вересня США та Росія домовилися про перемир'я в Сирії, яке протрималося лише тиждень.

На тлі запеклих боїв за Алеппо США 3 жовтня оголосили про припинення контактів із Москвою щодо врегулювання збройного конфлікту в Сирії.

Зазначимо, що Міністерства закордонних справ Великобританії, Німеччини, Італії, США, Франції та Високого представника ЄС зробили спільну заяву із закликом до Росії довести свої наміри деескалації в Сирії.

Раніше повідомлялося, що після перших теледебатів кандидату в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон вдалося зберегти розрив зі своїм суперником від Республіканської партії Дональдом Трампом у 5%.

Нагадаємо, раніше Трамп заявляв, що ядерний арсенал Росії новіший за американський, а можливості США застаріли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: