В Україні похолоднішало й випав перший сніг

Читать на русском
Укргідрометцентр попереджає, що сьогодні, 5 жовтня, в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській та Рівненській областях різко погіршиться погода.

5 жовтня в Україні випав перший сніг.

Дощі, місцями з мокрим снігом, пориви вітру прогнозують сьогодні в західних областях країни, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Укргідрометцентр.

У столиці сьогодні буде хмарно й дощ. Температура повітря вночі +9... +11 градусів, вдень +13... +15 градусів.

На півночі України хмарно, дощ, удень у Київській і Житомирській областях місцями сильний. Температура повітря вночі +6... +13 градусів, вдень +9... +18 градусів.

На заході України хмарно, дощ, подекуди з мокрим снігом, вночі у Львівській, Волинській та Рівненській областях сильні опади. Температура повітря вночі +1... +7 градусів, вдень +4... +11 градусів.

ГРВІ в метро: як відіб’ється похолодання на здоров’ї пасажирів столичної підземкиПрохолодна погода призвела до загострення епідеміологічної ситуації в Києві й часто джерелом зараження є хворі пасажири в громадському транспорті.

У Карпатах дощ, подекуди з мокрим снігом, температура повітря протягом доби +2... -3 градуси.

У центрі України хмарно, дощ, вдень місцями сильний. Температура повітря вночі +6... +14 градусів, вдень +9... +17 градусів, у Полтавській і Дніпропетровській областях до +20 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, лише в Харківській області вдень невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман. Температура повітря вночі +8... +13 градусів, вдень +16... +22 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, дощ, удень невеликий. Температура повітря вночі +8... +14 градусів, вдень +14... +21 градус.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: