Під Радою почався страйк аграріїв

Читать на русском
Біля входу до будівлі Верховної Ради України проходить акція аграріїв проти рейдерства, а також скасування мораторію на продаж землі.
Фото: УНН

На площі Конституції поряд із Верховною Радою почався страйк аграріїв. Активісти виступають проти рейдерства, а також скасування мораторію на продаж землі.

Про це повідомляє УНН, передає «Слово і Діло».

Під стінами парламенту зібралося кілька сотень людей із різних регіонів України.

«Ми вимагаємо, щоб землі селян залишилися в селян. Щоб повернули податки, які були станом на 1 січня 2015 року. Ми сподіваємося, що депутати відреагують на наші вимоги», – зазначила активістка Тетяна Андрушевич із Запоріжжя.

У зв'язку з масовою участю громадян правопорядок забезпечуватимуть понад 1500 поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії.

Як відомо, раніше Юлія Тимошенко запевняла, що «Батьківщина» допоможе організувати всеукраїнський референдум про заборону продажу землі сільськогосподарського призначення.

Нагадаємо, що експорт продовольчої продукції з України в січні-липні 2016 року зріс порівняно з аналогічним періодом 2015 року на 2,6% – до $7,8 млрд, а імпорт зріс на 10% – до $2,2 млрд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: