Розведення військ у Золотому завершено – розвідка

Читать на русском
Керівництво ДНР та ЛНР також висловило готовність продовжити переговори з цього питання під час чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи 5 жовтня в Мінську.

У місті Золоте Попаснянського району Луганської області сьогодні завершилося розведення військ ЗСУ та 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Золоте. Розведення підрозділів завершено. Водночас командуванням 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ до кінця поточного тижня заборонено рух у районі пункту пропуску «Золоте». Встановлено додаткові блокпости поблизу н. п. Молодіжне, Мар'ївка», – повідомляють у ГУР МО.

У повідомленні вказується, що керівництво «ДНР/ЛНР» виступило із заявою про готовність продовжити переговори з цього питання під час чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи 5 жовтня в Мінську.

В ОРДЛО готуються до «виборів»В самопроголошених Донецькій та Луганській народних республіках стартували так звані праймеріз –попереднє громадське голосування за кандидатів на виборах.

Як повідомлялося раніше, розведення протиборчих сторін поблизу Станиці Луганської, яке має відбутися відповідно до підписаних 21 вересня в Мінську угод, заплановано на 2-3 жовтня.

Нагадаємо, що 1 жовтня відбулося розведення військ у районі КПВВ «Золоте», де сторони відійшли від лінії зіткнення на кілометр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: