В РФ почали укладати залізничні колії в обхід окупованого Донбасу

Читать на русском
Російські військові почали укладати залізницю на ділянці Журавка-Міллерово в обхід окупованих територій на сході України

У РФ військові почали укладання залізничних шляхів між майбутніми станціями Зайцівка та Сергіївка на споруджуваній ділянці залізниці Журавка-Міллерово в обхід окупованих територій на сході України.

Про це повідомив начальник Головного управління Залізничних військ РФ, генерал-лейтенант Олег Косенков, передає «Слово і Діло».

«Для виконання цього завдання залучений особовий склад окремого колійного залізничного батальйону Південного військового округу», – зазначив він.

За словами Косенкова, роботи почалися на ділянці залізниці між майбутніми станціями Зайцівка та Сергіївка. Довжина шляхів має становити 23,4 кілометра.

В лютому заступник міністра оборони РФ, генерал армії Дмитро Булгаков заявляв, що двоколійна електрифікована залізниця Журавка-Міллерово протяжністю 122,5 км в обхід України буде повністю введена в експлуатацію в третьому кварталі 2017 року.

Нагадаємо, що роботи з облаштування українсько-російського держкордону виконані лише на 12%, а будівництво профінансовано на 15%.

Раніше повідомлялося, що Україна домовилася з Грузією про пряме міжнародне залізничне та поромне сполучення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: