В ефірі «Права на владу» обговорять результати розслідування щодо МН17 та презумпцію правоти поліцейських в Україні

Читать на русском
Сьогодні, 28 вересня, в прямому ефірі ток-шоу Право на владу запрошені гості обговорять презумпцію правоти поліцейських і результати розслідування катастрофи МН17.

Сьогодні в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» запрошені гості обговорять презумпцію правоти поліцейських та результати розслідування катастрофи МН17.

Ключовим гостем суспільно-політичного ток-шоу стане міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

В першій частині програми гості обговорять тему трагічних подій у Дніпрі, де цими вихідними було вбито двох поліцейських. Також Арсен Аваков прокоментує свою пропозицію щодо узаконення презумпції правоти поліцейського, що викликала неабиякий резонанс в українському суспільстві.

У другій частині програми гості ефіру обговорять результати попереднього розслідування атастрофи малазійського «Боїнга» МH17, що сталася влітку 2014 року на сході України.

До розмови також долучиться перший заступник генерального прокурора України, представник України на презентації результатів розслідування авіакатастрофи Дмитро Сторожук.

Разом із депутатами та експертами гості студії проаналізують деталі звіту та спробують спрогнозувати наслідки оприлюдненої вчора інформації.

Під час ефіру прем'єр-міністр Володимир Гройсман озвучить подальші дії України після оголошення результатів міжнародною комісією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: