Бойовики з мінометів обстріляли Авдіївку – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних озброєних формувань знову обстріляли Авдіївку з мінометів калібру 82 міліметра.

Російсько-окупаційні війська з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Збройних сил України в Авдіївці.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Окупанти з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь у районі Авдіївки та Верхньоторецького. Також по Авдіївці окупанти відкривали вогонь із міномета 82-го калібру, а по Новгородському вели вогонь із БМП та зенітної установки», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на маріупольському напрямку бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів у районі Мар'їнки, Талаківки, Старогнатівки, Широкиного та Водяного. Крім того, по Широкиному та Мар'їнці вів вогонь снайпер.

«Противник вдавався до збройних провокацій із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганської. А з БМП окупанти обстріляли українських захисників біля населених пунктів Новозванівка та Новоолександрівка», – додали в штабі АТО.

Речник АТО Іван Арєф'єв. Дайджест подій 29.09.2016 (ранок)Військове телебачення України

Нагадаємо, вчора, 28 вересня, в штабі АТО також повідомляли про обстріл Авдіївки, а раніше бойовики 40 разів порушували режим перемир'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: