Бойовики різко збільшили кількість обстрілів – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують ескалацію конфлікту, застосовуючи важкі міномети.

Російсько-окупаційні війська 40 разів порушили режим повного припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. На луганському напрямку зафіксовано 10 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганскої», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на маріупольському напрямку в районі Мар'їнки, Старогнатівки, Широкиного та Павлополя бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Окрім того, по Мар'їнці вів вогонь снайпер, а по Старогнатівці відкривався вогонь із БМП.

«На донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Окупанти вели вогонь з мінометів 82-го та 120-го калібру по Зайцевому, а зі 120-го – по Нижньому Лозовому. Також бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів по Верхньоторецькому, Зайцевому, Авдіївці та Нижньому Лозовому, а з БМП – по Зайцевому та Нижньому Лозовому», – додали в штабі.

Нагадаємо, вчора, 26 вересня, в штабі АТО повідомили про 14 обстрілів з боку сепаратистів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: