Азербайджан зацікавився в спільному виробництві українського ПТРК «Корсар»

Читать на русском
Азербайджанська сторона підтвердила зацікавленість у продовженні взаємовигідного співробітництва між підприємствами та організаціями України та Азербайджанської Республіки.

Азербайджан зацікавився можливістю спільного виробництва високоточного озброєння від підприємств держконцерну «Укроборонпром», зокрема керованих боєприпасів і переносних протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) «Корсар».

Про це йшлося під час зустрічі заступника міністра оборонної промисловості Азербайджанської Республіки Тофіка Рафієва з представниками ДК «Укроборонпром» у рамках Міжнародної виставки оборонної промисловості ADEX 2016, яка проходить у Баку, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДК.

Головною особливістю легкого ПТРК «Корсар» є мала маса, яка становить менше 14 кг і невеликі габарити. Незважаючи на це, вогневої потужності «Корсара» вистачає для знищення всіх наявних видів бронетехніки. Точність попадання забезпечує сучасна система лазерного наведення.

Стенд ДК «Укроборонпром» також відвідав президент республіки Азербайджан Ільхам Алієв, який відзначив високий рівень української військової промисловості.

Український «Javelin» – ПТРК «Стугна-П» (інфографіка)«Слово і Діло» вирішило продемонструвати характеристики українського протитанкового ракетного комплексу «Стугна-П»

Міжнародна виставка оборонної промисловості ADEX 2016 проходить з 27 до 30 вересня 2016 року в Баку (Республіка Азербайджан). На об'єднаному стенді «Укроборонпрому» представлена ​​продукція 19 підприємств оборонної промисловості України.

Раніше ДК «Укроборонпром» анонсував створення корпорацій на основі підприємств державної власності у сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівною корпорацією.

Нагадаємо, що в рамках цієї виставки ДП «Спецтехноекспорт», яке входить до складу ДК «Укроборонпром», представило свій новий бойовий модуль «Тайпан», технічні характеристики якого відповідають кращим західним зразкам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: