Укргідрометцентр обіцяє потепління

Читать на русском
28 вересня велика частина території України ще залишиться в холодній повітряній масі, а 29 вересня повітря прогріється до 17-22 градусів за Цельсієм.

У найближчу добу погоду визначатимуть області підвищеного атмосферного тиску в зв'язку з тим, що в Україну рухаються більш теплі повітряні маси із Західної Європи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Укргідрометцентру.

28 вересня велика частина території України ще залишиться в холодній повітряній масі, лише на південний захід країни почне надходити тепліше повітря із Західної Європи.

Як повідомляє Укргідрометцентр, на півночі та крайньому сході країни місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вночі та вранці в західних областях місцями туман. Вітер північно-західний, західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9° тепла, в західних областях на поверхні ґрунту, в Карпатах і в повітрі місцями заморозки 0-3°; вдень 11-16° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та в Одеській області 17-21°.

Погода на тиждень: потепління очікується на вихіднихЦього тижня в Україні практично без опадів, на вихідних у західних областях потеплішає до +25°.

У Києві місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 12-14°.

29 вересня вночі в північних, місцями в центральних і західних областях, вдень в Україні, крім західних областей та Одеської області, невеликі, місцями помірні дощі, подекуди грози. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 7-12° (на сході 2-7° тепла, на ґрунті місцями заморозки 0-2°); вдень 12-17° тепла, в західних і більшості південних областей 17-22°.

У Києві вночі помірний, вдень невеликий дощ, можлива гроза. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 15-17°.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: