Геращенко прокоментував події в Дніпрі

Читать на русском
Депутат від Народного фронту Антон Геращенко прокоментував вбивство невідомим двох поліцейських з Дніпра.
Антон Геращенко

Трагедія з вбивством двох співробітників патрульної служби Дніпра повинна стати поворотним моментом у ставленні громадян і поліції.

Таку думку висловив депутат від «Народного фронту», радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Ця трагедія повинна стати поворотним моментом у ставленні громадян і поліції. Не припустимо більше запанібратское і хамське ставлення у співробітникам поліції», – зазначив нардеп.

За його словами, всі накази поліцейських повинні виконуватися «беззаперечно». Геращенко розповів, що має бути в разі невиконання громадянами їхніх наказів.

«А в разі не виконання законних вимог поліцейського, до громадянина їх не виконує повинна бути негайно застосовані всі сили і засоби передбачені Законом про поліцію. Інакше поліцейський може загинути закриваючи своїми грудьми спокій і безпеку всіх нас», – заявивши нардеп.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі невідомий застрелив співробітника патрульної поліції, а його напарницю поранив, який пізніше померла в лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: