На кордоні з Польщею застрягли майже 400 авто

Читать на русском
У Держприкордонслужбі на західному кордоні в чергах застрягли 380 автомобілів. Черги утворилися в шести пунктах пропуску.

Прес-центр Західного регіонального управління Держприкордонслужби повідомляє, про те, що станом на 24 вересня, в черзі на україно-польському кордоні накопичилося понад 380 автомобілів.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби в Facebook, передає «Слово і Діло».

Черги утворилися в шести пунктах пропуску у Волинській та Львівській областях.

За даними відомства, 60 автомобілів стояли в черзі в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг», ще 120 авто скупчилися на ПП «Ягодин» на Волині.

Також, у Львівській області в ПП «Рава-Руська» в черзі чекають 70 автомобілів, в ПП «Угринів» - 60, в ПП «Краковець» - 40 автомобілів.

Крім того, на кордоні з Угорщиною в черзі «застрягли» по 15 автомобілів, а на кордонах з Румунією, Словаччиною та Молдовою черг за станом на вечір суботи не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше Володимир Гройсман заявив, що глави урядів України та Польщі дадуть доручення відповідним органам щодо поліпшення ситуації з перетином спільного кордону та зменшення черг.

Як відомо, з середини серпня Держприкордонслужба майже кожен день повідомляла, що тисячі українців застрягли на польському кордоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: