Один військовий загинув, шестеро поранені за добу на Донбасі

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий, ще шестеро отримали поранення.

У Міністерстві оборони України стверджують, що кількість збройних провокацій у зоні АТО збільшилася.

За минулу добу на Донбасі один український військовослужбовець загинув, шестеро отримали поранення.

Про це на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

Він зазначив, що за минулу добу кількість збройних провокацій у зоні АТО збільшилася, а загальна кількість порушень режиму припинення вогню наблизилося до 30.

Порошенко: Україна хоче вирішити ситуацію на Донбасі дипломатичним шляхомПрезидент Петро Порошенко повідомив, що Україна хоче вирішити ситуацію на Донбасі політичними і дипломатичними засобами.

«Ворог продовжує використовувати переважно легке озброєння в більшості гарячих точок на лінії зіткнення. Але фіксується і застосування мінометів, що, нагадаємо, заборонено Мінськими угодами», - сказав Мотузяник.

За даними штабу АТО, за минулу добу режим тиші порушувався 28 разів.

У ЛНР повідомляли про одне порушення, ДНР – про 73-х випущених військовими мінах.

Раніше повідомлялося, що українська сторона підписала в Мінську рамкове рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів обох сторін конфлікту від лінії зіткнення на сході України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: