Тігіпко будує другу за величиною страхову компанію в Україні

Читать на русском
Тігіпко купує відділення страхової компанії Aegon в Україні, що зробить його власником другого за величиною страховика в країні.

TAS Group, що належить Сергію Тігіпку, купує 100% акцій ПрАТ «СК «Ейгон Лайф Україна» однієї з провідних страхових компаній світу – групи Aegon.

Таким чином Aegon залишає український ринок, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Дело».

Після того як будуть виконані умови закриття угоди, що включають отримання належного дозволу регулюючих органів, TAS Group має намір об'єднати бізнес СК Aegon Life Ukraine з власним бізнесом в сегменті страхування життя під брендом ТАС Life.

Таке об'єднання дозволить сформувати гравця, який займе 2-ю позицію на українському ринку страхування життя. Всі існуючі договори з клієнтами будуть продовжувати свою дію на колишніх умовах.

Нагадаємо, страхова компанія Aegon Life Ukraine (до 2013 року СК Fidem Life) працювала на українському ринку з 2003 року, за станом на кінець 2015 року статутний капітал компанії становив 47 млн ​​грн, активи – 394,6 млн грн, страхові резерви – 299, 4 млн грн. Є частиною страхової групи Aegon з центральним офісом в Гаазі.

На передвиборчих перегонах до Верховної Ради в 2014 році Сергій Тігіпко, будучи народним депутатом і лідером партії «Сильна Україна», запевнив в перемозі партії «Сильна Україна» на майбутніх парламентських виборах. Після провалу на віборах Тігіпко зійшов з політичної Арені в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: