Головою Держлісагентства стала Юшкевич

Читать на русском
Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала головою Державного агентства лісових ресурсів Христину Юшкевич.
Христина Юшкевич

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала головою Державного агентства лісових ресурсів Христину Юшкевич.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні комісії 20 вересня, передає «Слово і Діло».

Конкурсна комісія також обрала резервним кандидатом Анатолія Бондаря, який протягом року має право бути призначеним головою Держлісресурсів у разі, якщо Юшкевич не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або станеться форс-мажор.

Як відомо, з 8 червня Юшкевич тимчасово виконувала обов'язки голови Державного агентства лісових ресурсів.

Нагадаємо, 23 серпня Кабмін оголосив конкурси з відбору керівників та їхніх перших заступників Держлісресурсів, Державного агентства водних ресурсів, Державної служби статистики та Державної служби з лікарських засобів та контролю наркотиків.

11 травня повідомлялося, що Кабінет міністрів України має намір звільнити нинішнього голову Держлісагенства Олександра Ковальчука.

Нагадаємо, що в Україні збираються зняти заборону на експорт деревини. Таке рішення українська влада ухвалить уже у вересні-жовтні 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: