Екс-радника Азарова хочуть допити через вбивство Жиліна

Читать на русском
Екс-радника колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова Ігоря Сосновського планують допитати щодо вбивства ватажка сепаратистської організації Оплот Євгена Жиліна.
Євген ЖилінФото з відкритих джерел

Екс-радника колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова Ігоря Сосновського планують допитати щодо вбивства ватажка сепаратистської організації «Оплот» Євгена Жиліна.

Його можливу причетність до вбивства перевіряють співробітники карного розшуку Росії, пише російське видання life.ru, повідомляє «Слово і Діло».

Зазначається, що екс-радник Азарова був добре знайомий з ватажком «Оплоту». Вони жили по сусідству в Московській області та кілька разів зустрічалися на переговорах.

Названо основну версію вбивства ЖилінаОсновною версією вбивства ватажка «Оплоту» Євгена Жиліна в підмосковному ресторані є розбіжності в бізнесі.

По інформації ЗМІ, екс-радник Азарова має вугільний бізнес на сході України, в зв'язку з чим кілька разів звертався до Жиліна для вирішення різних питань, у тому числі і фінансового характеру.

«Зустрічі і переговори самого Сосновського з Жиліним, а також його представників проходили в кількох ресторанах на Рубльовці, оскільки обидва проживали на території Одінцовського району останній рік», – розповіло джерело в правоохоронних органах.

Слідство відпрацьовує версію ймовірних ділових суперечок, що виникли між Сосновським і Жиліним. За однією з версій, він міг не поділити бізнес з радником екс-прем'єра України.

За словами співрозмовника видання, місцезнаходження Сосновського встановлюється з метою провести допит.

Нагадаємо, Жиліна убили у ресторані «Ветерок» під Москвою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: