Названо основну версію вбивства Жиліна

Читать на русском
Основною версією вбивства ватажка Оплоту Євгена Жиліна в підмосковному ресторані є розбіжності в бізнесі.

Основною версією вбивства голови української громадської організації «Оплот» Євгена Жиліна в підмосковному ресторані є розбіжності в бізнесі.

Про це повідомляє російський «Інтерфакс» із посиланням на представника обласного главку СКР Ольгу Врадій, передає «Слово і Діло».

«Слідством відпрацьовуються кілька версій скоєного злочину. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні відносини», – сказала вона.

Врадій також повідомила, що вбивця був ретельно загримований.

«У нього були накладні вуса, спортивні окуляри з антибліковими жовтими скельцями, панама», – сказала представник слідства.

Нагадаємо, Жилін був убитий у понеділок 19 вересня в ресторані «Ветерок», розташованому в селищі Горки-2 на Рубльово-Успенському шосе в Підмосков'ї.

Як повідомило «Інтерфаксу» джерело, вбивця чекав жертву за столиком у ресторані. Він відкрив вогонь, щойно Жилін і його знайомий Андрій Козирєв зайшли до закладу. В результаті стрілянини лідер «Оплоту» був убитий, Козирєв зараз перебуває в комі.

Після вбивства підозрюваний поїхав на автомобілі, в якому водій чекав на нього біля ресторану, сказав співрозмовник агентства.

Порушено кримінальну справу за статтями КК РФ «вбивство двох і більше осіб» і «незаконний обіг зброї».

Однак радник міністра внутрішніх справ заявив, що офіційного підтвердження про те, що вбитий саме Жилін, Україна ще не отримувала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: