Столичний Андріївський узвіз стане остаточно пішохідним

Читать на русском
У центрі Києва на цьому тижні пішохідний Андріївський узвіз переходить з тестового режиму в звичайний, тепер диспетчер буде пускати в пішохідну зону лише ті авто, які є в списку.

Планується, що на цьому тижні пішохідний Андріївський узвіз переходить з тестового режиму у звичайний. Автомобілі, яких немає у списку диспетчерів, більше не зможуть проїхати по вулиці.

Про це повідомляє у Facebook активістка Юлія Нікітіна, передає «Слово і Діло».

За її словами, надалі планують забезпечити санкції за порушення режиму роботи вулиці.

«Тестовий режим тривав два з половиною місяці замість одного... до переходу до нормального режиму роботи технічно готове абсолютно усе. Відмінність нормального режиму від тестового в тому, що в нормальному режимі ніякі пояснення водіїв диспетчеру про те, чому їм потрібно проїхати, працювати не будуть. Якщо машини немає в списку, диспетчер її у пішохідну зону не пустить, і, що ще важливіше - не випустить.», - написала активістка.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв створити єдину пішохідну зону у центрі містаСказано 22 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Зазначимо, з 25 червня Андріївський узвіз у Києві став пішохідним. Обмеження набули чинності о 8:00.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА. У документі зазначено, що їздити на автомобілі по Андріївському узвозу зможуть тільки місцеві мешканці та підприємці, які працюють на узвозі. Їм видали ключі від системи обмеження руху.

Відзначимо, що в Києві обмежили можливість хаотичного паркування автомобілів шляхом встановлення півсфер на вулицях Пушкінській, Богдана Хмельницького і поруч зі станцією метро «Золоті Ворота».

Нагадаємо, комунальні служби Києва реконструюють вулицю Кирилівську і трамвайні колії у Подільському районі столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: