Влада Києва реконструює трамвайні колії на Подолі

Читать на русском
Виконання ремонтних робіт збільшить пропускну здатність вул. Кирилівської з 14 тис. авто на добу до 20 тис. авто на добу.

Комунальні служби Києва реконструюють вулицю Кирилівську і трамвайні колії в Подільському районі столиці.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), передає «Слово і Діло».

Реконструкція покращить технічний стан покриття проїзної частини, тротуарів та трамвайних колій, забезпечить безперебійний рух транспорту і пішоходів, поліпшить обслуговування населення громадським транспортом.

За даними КМДА, виконання робіт збільшить пропускну здатність вул. Кирилівської з 14 тис. авто/добу до 20 тис. авто/добу.

Замовником проектування і виконання робіт визначено «Київавтодор». Корпорація повинна визначити будівельну організацію для виконання реконструкції, розробити проектну документацію, провести і затвердити її експертизу.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв зберегти унікальну археологічну знахідку на Поштовій площіСказано 2 березня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

На період реконструкції буде розроблена і узгоджена з Управлінням патрульної поліції Національної поліції схема організації дорожнього руху.

Як повідомлялося 15 вересня 2016 року мер Києва Віталій Кличко заявив, що наступного літа на вулиці Дмитрівській відбудеться капітальний ремонт дорожнього покриття і заміна трамвайних колій за сучасною технологією.

22 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко у своїй передвиборчій програмі пообіцяв створити єдину пішохідну зону, яка буде охоплювати Андріївський узвіз, Контрактову площу і вулицю Сагайдачного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: