«Інтер» оприлюднив імена паліїв телеканалу

Читать на русском
Журналісти телеканалу Інтер провели розслідування і ідентифікували паліїв будівлі редакції.
Фото: podrobnosti.ua

Журналісти телеканалу «Інтер» підозрюють у підпалі редакції главу МВС Арсена Авакова, голову антинаркотичного департаменту МВС України Іллю Ківу і кілька кримінальних авторитетів.

Про це повідомляється в ефірі новин «Подробиці», передає «Слово і Діло».

«Журналісти редакції «Подробиці» ідентифікували паліїв будівлі. Вдалося з'ясувати, хто з нападників забув після підпалу куртку. Як виявилось, це не перша вилазка цього суб'єкта на радикальні акції... Крім цього, журналісти оприлюднили ще одне відео, на якому вже встановлені особи. Було зафіксовано, що Ілля Ківа під час атаки редакції перебував на місці події, а поруч з ним активісти «Братства», Середюк і Чорний», – сказано в повідомленні.

Журналісти заявляють, що Ківа перебував і під час блокування «Інтера» на Дмитрівській. А поруч з ним був кримінальний авторитетет Олексій Копишинский, він же «Леха», він же «Качок».

Редакция "Подробностей" идентифицировала поджигателей "Интера"Подробности

«Варто зазначити, що вже відомий ще один активіст, заблокував «Інтер» з Середюком – син Дмитра Корчинського (лідера «Братства», – ред.) – Данило», – зазначено в повідомленні.

В нападении на "Интер" участвовал сын Дмитрия КорчинскогоПодробности

Нагадаємо, 4 вересня в Києві 15 невідомих у балаклавах підпалили студії «Інтера» в Києві. Поліція затримала учасників пікету, але потім відпустила їх. Під час нападу постраждали кілька співробітників телеканалу.

Нагадаємо, в «Опозиційному блоці вважають, що Міністерство внутрішніх справ не зможе об'єктивно розслідувати підпал телеканалу «Інтер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: