«Інтер» у вогні: соцмережі відреагували на підпал телеканалу

Читать на русском

У соціальних мережах політики й блогери намагаються з'ясувати, хто винен у підпалі телеканалу Інтер.

Підпал студії телеканалу «Інтер» уже другий день залишається однією з найбільш обговорюваних тем в українському сегменті соціальних мереж.

Волонтер і колишній боєць Нацгвардії Мирослав Гай назвав підпал телеканалу провалом влади та силових структур. «Мене не влаштовує пожежа на «Інтері». Я не хочу побиття журналістів і судів Лінча. Я хочу кримінальні справи за зраду та роботу на ворога, я хочу посадок та арешта майна – і все за законом. Підпал «Інтера» – це провал влади. Провал СБУ, прокуратури. Навіть якщо підпал замовлений власниками каналу, важливий не він, а реакція суспільства на нього. Це РАДІСТЬ. Одні привітання та пропозиції піднести бензин і шини. Могли загинути люди! Когось евакуювали з даху... Плювати. Народ радіє. І це закономірна реакція на відсутність нормальної роботи силових служб і судів. Реакція на відсутність покарання та справедливості», – пише Гай на своїй сторінці в Facebook.

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що телеканал «Інтер» не передав слідству відеозаписи з камер спостереження відразу після події: «Керівництво телеканалу «Інтер» відмовилося надати відео за гарячими слідами слідчо-оперативній групі, що приїхала на місце подій. Його довелося вилучати вже вночі в рамках постанови слідчого».

Нардеп Мустафа Найєм висловився проти таких самосудів.

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Рабінович висловив свою версію того, що сталося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: