Губернатор Волині не зміг реконструювати дитячий садок у селі Добре

Читать на русском
Губернатор Волині Володимир Гунчик виділив лише 20 відсотків від необхідного фінансування на добудову дитячого садка в селі Добре.
Володимир Гунчик

Губернатор Волині Володимир Гунчик з обіцяних 1,5 млн грн зміг виділити лише 300 тис. грн на реконструкцію дитячого садка в селі Добре.

Дитячий садок у селі Добре планували добудувати до 1 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 9 червня 2016 року. Тоді голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пообіцяв сприяти виділенню бюджетних коштів у розмірі 1,5 млн грн на добудову дитячого садка в селі Добре Камінь-Каширського району, щоб здати його в експлуатацію до 1 вересня. За словами голови ОДА, будівля готова на 85% (відео 00:11-00:31).

Однак станом на 14 вересня 2016 року в реконструкцію незавершеного дитсадка з обласного бюджету виділено лише 300 тис. грн, а з районного – 30 тис. грн. Кошторисна вартість будівництва об'єкта затверджена в сумі 1491,883 тис. грн.

Таким чином, цій обіцянці Гунчика надано статус «не виконано».

«Слово і Діло» зафіксувало 55 обіцянок губернатора Волиньської області Володимира Гунчика, 22 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 44%. З повним переліком обіцянок Гунчика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: