У Мексиці вимагають відставки президента

Читать на русском
Кілька тисяч людей вийшли на вулиці Мехіко в переддень Дня незалежності Мексики. Люди мітингують за відставку президента.
Енріке Пенья НьєтоФото з відкритих джерел

Кілька тисяч людей вийшли на вулиці Мехіко в переддень Дня незалежності Мексики. Люди виступають за відставку президента.

Про це повідомляє радіостанція MVS Noticias, інформує «Слово і Діло».

«Суспільство втомилося від того, що сталося за час цього президентського терміну, й таким чином ми демонструємо нашу огиду», – розповів активіст Омар Гарсіа.

Демонстранти скандували «Геть Пенью» та «Боротьба триває».

У Вірменії опозиціонери вимагають відставки владиСьогодні, 17 липня група опозиціонерів захопила полк патрульно-постової служби поліції в Єревані.

Видання зазначає, що на протестний мітинг вийшли батьки та однокурсники 43 студентів, які зникли безвісти в місті Ігуала в штаті Герреро 26 вересня 2014 року.

За оцінками влади мексиканської столиці, на мітинг вийшло близько п'яти тисяч осіб. Відомостей про їх зіткнення з поліцією не надходило.

Нагадаємо, днями понад півмільйона каталонців вийшли на вулиці Барселони вимагати незалежності від Іспанії.

Також «Слово і Діло» повідомляло, що на мітинг виходила опозиція в Білорусі. Опозиціонери вимагали справжніх виборів до парламенту. За їх результатами вперше за 20 років до білоруського парламенту пройшли два опозиційних кандидата.

Кілька тисяч людей вийшли на вулиці Мехіко в переддень Дня незалежності Мексики. Люди мітингують за відставку президента.
Фото з відкритих джерел

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: