Сюмар розповіла, коли буде підвищена відповідальність антидержавних ЗМІ

Читать на русском
Заступник голови фракції Народного фронту Вікторія Сюмар розповіла про хід виконання обіцянки про підвищення відповідальності антидержавних ЗМІ.
Вікторія Сюмар

Народний депутат від фракції «Народного фронту» Вікторія Сюмар заявила, що зараз готується законопроект, який передбачатиме заборону фінансування Росією українських ЗМІ.

В ефірі програми «Право на владу» вона прокоментувала виконання своєї обіцянки про підвищення відповідальності ЗМІ, які ведуть антидержавну політику, повідомляє «Слово і Діло».

«Зараз ми готуємо законопроект, який передбачатиме заборону фінансування ЗМІ, що працюють в Україні, державою-агресором. Зараз у нас у комітеті (з питань свободи слова та інформаційної політики – Ред.) ведеться ця робота», – заявила Сюмар.

Також, за її словами, комітетом та іншими нардепами були ухвалені деякі законопроекти, які, наприклад, виводять російські інформпродукти з квоти європейських, забороняють фактично російські серіали тощо.

Сюмар прокомментировала выполнение обещания об ответственности СМИ за антигосударственную политикуSlovoiDilo

Нагадаємо, 15 січня 2015 року Вікторія Сюмар заявила, що відповідальність ЗМІ за антидержавну політику буде підвищена на законодавчому рівні. За її словами, ЗМІ мають відповідати за спроби зробити героями культури україноненависників і символи країни-окупанта, розміщуючи їх у прайм-тайм чи взагалі в ефірі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: