Гройсман анонсував ухвалення Держбюджету цього тижня

Читать на русском
Проект Держбюджету буде ухвалюватися на засіданні Кабінету міністрів у другій половині дня 15 вересня.

Кабінет міністрів України затвердить і внесе до Верховної Ради проект Державного бюджету на 2017 рік у четвер, 15 вересня.

Про це повідомив на засіданні уряду в середу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло».

«Завтра ми будемо з вами вносити до парламенту, стверджувати урядом проект Бюджету на 2017 рік», – сказав прем'єр.

Гройсман уточнив, що засідання уряду, на якому буде розглядатися проект Держбюджету, відбудеться в другій половині дня.

Відзначимо, що 13 вересня в ході засідання Ради національної безпеки і оборони було розглянуто питання фінансування оборони і безпеки, за результатами громадського обговорення Міністерство фінансів в середу допрацює проект Держбюджету.

Згідно з українським законодавством, уряд має внести на розгляд парламенту проект Державного бюджету на наступний рік до 15 вересня поточного року.

Як повідомлялося раніше, Міжнародний валютний фонд погодився з тим, що ухвалений 25 грудня Бюджет відповідає цілям програми співпраці України з Фондом.

Дані Міністерства фінансів свідчать, що доходи Держбюджету за перше півріччя склали 265 631,5 млн грн, видатки – 300 409,6 млн грн.

«Слово і Діло» зафіксувало 319 обіцянок прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, 193 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 61%. Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: