Київське метро 13 вересня буде працювати довше

Читать на русском
Це пов'язано з метою забезпечення перевезення уболівальників у зв'язку з проведенням футбольного матчу між київським Динамо та Наполі.

В ніч із 13 на 14 вересня столичний метрополітен продовжить свою роботу на годину в зв'язку з футбольним матчем між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Наполі» (Неаполь, Італія).

Про це повідомляє прес-служба КП «Київський метрополітен» на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Ці заходи передбачені в цілях забезпечення належного перевезення уболівальників у зв'язку з проведенням футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Наполі» (Неаполь, Італія)», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, 13 вересня з 20:45 до 21:45 станція «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід, «Палац спорту» – на вихід, а «Площа Льва Толстого» – на вхід. Після завершення футбольного матчу також можливе обмеження для пасажирів на вхід на ці станції.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв у травні відкрити перехоплюючий велопаркінг на метро «Лівобережна»Сказано 28 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Як повідомлялося раніше, корпорація Itochu з Японії готова модернізувати ще 10 вагонів Київського метрополітену, а також зацікавлена ​​в будівництві столичного метро.

КП «Київський метрополітен» оголосило відкриті торги на розробку проектної документації «будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар» на суму 149,9 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: