В Україні створено раду з питань запобігання та протидії відмиванню доходів

Читать на русском
Кабмін створив раду з питань запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення. У його склад увійшли представники всіх держорганів.

Кабінет міністрів України створив раду з питань запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Про це свідчить відповідна постанова уряду №613, розмішені на Урядовому порталі, передає «Слово і Діло».

До складу ради увійшли представники всіх державних органів, в тому числі національного антикорупційного бюро, залучених до системи з питань запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок КабмінуУкраїнський уряд за останній тиждень дало дванадцять нових обіцянок, з яких чверть виконав.

Також в роботу у складі ради включені представники саморегулюючих організацій, пов'язані з роботою фінансових ринків, у тому числі незалежних асоціацій банків України.

«Створення ради є важливим елементом підготовки України до 5-го раунду оцінки системи протидії легалізації (відмиванню) доходів Комітетом експертів Ради Європи MONEYVAL, який запланований на березень 2017 року»,- наголошується в постанові.

Нагадаємо, «велика двадцятка» домовилася про створення Міжнародного антикорупційного центру, який планують відкрити в найближчі кілька місяців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: