Україна не припинить водопостачання окупованого Донбасу – Зубко

Читать на русском
Наразі дізнатися, скільки українців на окупованій стороні насправді отримують воду, неможливо. За поставлену воду поки що ніхто не заплатив.
Канал Сіверський Донець – Донбас

Україна не припинить постачання води на окуповану частину Донбасу, незважаючи на те, що окупаційна влада не збирається оплачувати отриманий ресурс.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко в Донецькій області, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Новини Донбасу».

«На жаль, сьогодні прорахувати, скільки українців на тому боці насправді отримують цю воду, неможливо. Й ті кошти, які нам мають заплатити, поки ніхто не заплатив. Це, фактично, гуманітарна допомога нашим українцям на той бік», – говорить він.

Нагадаємо, що Зубко в понеділок відвідав Донецьку область, зокрема міста Слов'янськ та Краматорськ.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє повернути Донбас протягом рокуСказано 10 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як повідомлялося раніше, 12 вересня 2016 року віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко запевнив, що котельню №5 в Слов'янську введуть в експлуатацію до кінця 2016 року.

Також 16 грудня 2014 року Геннадій Зубко заявив про плани щодо внесення змін до Конституції в частині децентралізації.

«Слово і Діло» зафіксувало 56 обіцянок віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, 23 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 41%. Із повним переліком обіцянок Зубка можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: