Нардеп розповів, коли проект Бюджету з'явиться в Раді

Читать на русском
У Верховній Раді України очікують реєстрацію законопроекту про державний бюджет на 2017 рік до 15 вересня.

Проект державного бюджету на 2017 рік з'явиться у Верховній Раді на наступному тижні після засідання Кабінету міністрів.

Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» висловив народний депутат Павло Унгурян, повідомляє «Слово і Діло».

«За інформацією, яка у нас є, Мінфін майже завершив роботу над доопрацюванням проекту держбюджету на наступний рік, єдине, що затримує – це необхідно провести засідання уряду, на якому цей проект буде затверджений. Я думаю, що до 15 вересня проект в якомусь вигляді потрапить до парламенту», – заявив нардеп.

За його словами, проект буде відповідати прибутково-видатковій частині, а це означає, що він буде з реалістичним дефіцитом. Унгурян додав, що після його внесення у Верховній Раді буде важкий діалог.

«Якщо уряд не відкличе проект після його подачі... то бюджет має великі шанси бути ухваленим у листопаді. Як мінімум 1,5-2 місяці точитимуться дискусії в режимі парламентських консультацій... Якщо уряд буде змушений відкликати проект бюджету для його доопрацювання, оскільки є ті параметри, які потребують уточнення... то тоді звичайно більш реально – грудень 2016 року», – вважає політик.

Нагадаємо, 8 вересня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що має намір у вересні 2016 року внести до Верховної Ради чесний проект державного бюджету на 2017 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: